I dag er min siste dag i London før det bærer hjem på juleferie! I går tok jeg frem kofferten(ene) mine, og begynte med det jeg syns er det aller kjedeligste med å reise, nemlig å pakke. Etterhvert som det fylte seg opp så så  jeg virkelig en klar trend for shoppingen min dette halvåret. Omkring 50% av det jeg tar med meg hjem har glitter i seg, i en eller annen form. Elsker det! Det gir meg glede når vi er inne i en litt mørkere periode.

Og litt ekstra glitter blir det jo med alle julebordene som kommer den kommende uken! Føler det er lov å slenge på seg så mye glitter, paljetter og annet gøy du bare vil. Det er jo tross alt jul!

Men, jul eller ei. Glitter er gøy, og enda mer gøy er det at jeg har juleferie om kun få timer. WOH!

Jakke: Zara, Jeans: Rag & Bone, T-shirt: BikBok, Veske: Valentino

2 Comments

 • Christine says:

  Hei Julie, du har så mange fine smykker! Lurer på hvor de fine kjedene dine er fra. Håper ellers at du nyter ferien hjemme. Jeg har selv bodd et år i London hvor jeg studerte og jeg er sååå misunnelig på alle som er så heldige å bo der for en periode 🙂

  • Julie Varner says:

   Hei du! Såå koselig, gøy å høre!

   Smykkene mine er litt forskjellig,

   det lange med stjerner er fra Camilla Pihl sin kolleksjon for David Andersen. M smykket mitt er laget i Istanbul.

   Annet enn det har jeg mye smykker fra Marte Frisnes, Jane Kønig og en butikk som heter BOSSA på Mallorca ( en go-to om sommeren når jeg trenger noe nytt). Utenom dette så liker jeg veldig godt både wanderlust, Orelia (som de har på Topshop), og Missoma!

   Tusen takk, London er aller best! Blir nok vanskelig å noen gang dra derifra! Ha en nydelig dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *