Hei Søndag!

Denne uken har virkelig vært et aldri så lite maraton på skolen – levert inn en av de største oppgavene våre i “fashion trend analysis”, og tankene mine har foresåvidt for det meste ligget her hele uken! Sene kvelder, og tidlig morgener. Men for å være ærlig, så digger jeg det litt. Begrave meg litt i arbeidet, og ha full fokus. Føltes så deilig å levere noe jeg var 100% fornøyd! Nytt prosjekt venter denne uken!

I dag har det vært tur ute i solen med den bedre halvdel og lunsj på noe som må være en av mine aller største favoritter her – the Ned. Nå blir det litt skolejobbing, godteri og movietime!

Btw, hvor nydelig er denne kjolen? Bursdagsgave fra min kjære mor. Jeg elsker snittet og fargene. Men må ærlig innrømme jeg likern best uten strømpis. Må bli litt flinkere på å bruke lange ting også om vinteren.

Nyt kvelden!

Kjole: Ganni

5 Comments

 • emily says:

  kan du snakke litt om deg selv?
  har fått et kjempe bra inntrykk av deg gjennom bloggen!
  men kan du fortelle litt? om deg, kanskje om familien din, personlighetene rundt deg, kjæresten din?

  følger bloggen pga du har så himla kul stil, men hadde digget å vite litt mer personlig om deg og de i livet ditt!
  hvis du ønsker å dele da:)

  • Julie Varner says:

   Hei du!

   SÅ gøy at du har det inntrykket, det gjør meg så happy!
   Med det sagt, så blir det uten tvil endel mer personlig innhold fremover! Kjempe gøy! Kjæreste og familie velger jeg derimot å holde utenfor (for det meste). Av flere grunner! 🙂

   Håper du fortsetter å følge med!

   Ha en herlig Tirsdag!

 • Line Varner says:

  Flinke Flinke Julie ??????nydelige bilder som vanlig ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *