Når jeg er ute å reiser så er jeg ganske rutt og litt vell ivrig på å google og undersøke kule nye restauranter å besøke. Tror jeg har funnet det som er å finne rundt om de siste årene. Med både hell og uhell. Jeg er over middels fan av litt alternative, glutenfrie og eventuelt veganske restauranter, og har nesten blitt en sport i å finne steder akkurat som dette. Har en tålmodig partner in crime på denne turen heldigvis som er med rundt på alle disse grønne, rare stedene, lucky me! I går fikk vi i oss både quinoa grøt, smoothie, juice og latte, og det er virkelig noe av det bedre jeg har vært borti. NAM! Uten tvil å anbefale!

Seed+salt – 2240 Chestnut St, San Francisco, CA 94123, USA

2 Comments

 • Helene says:

  Hei fine Julie!

  Leste reportasjen om deg og det fine hjemmet deres på Min Mote og lurer på hvor den utrolig fine sofaen deres er fra? ELSKER den!! Rop ut om du tilfeldigvis skal selge den en dag?

  Ønsker dere en kjempefin reise videre.
  Klem

  • Julie Varner says:

   Hei Helene! Så gøy å høre at du har sett artikkel, det gleder meg! Ja, er ikke den bare best? Den er fra Bolia – tror de fortsatt har den! Du får den i litt ulike nyanser på velouren også!

   Tusen takk for det søte du! ha en herlig påske 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *